Rodzaj podrobów
|
Energia
|
|
kcal
|
KJ
|
|
Jelita ( wołowe )
|
136
|
570
|
Wymię ( krowie )
|
153
|
640
|
Serce kurze
|
139
|
580
|
Serce wołowe
|
133
|
560
|
Serce wieprzowe
|
120
|
500
|
wątroba kurza
|
147
|
620
|
Wątroba cielęca
|
140
|
590
|
Wątroba wołowa
|
141
|
590
|
Wątroba wieprzowa
|
147
|
620
|
Płuca cielęce
|
119
|
500
|
Płuca wołowe
|
100
|
420
|
Śledziona wołowa
|
134
|
560
|
Nerki cielęce
|
137
|
570
|
Nerki wołowe
|
122
|
510
|
Nerki wieprzowe
|
125
|
520
|
poniedziałek, 19 stycznia 2015
tabela wartości kalorycznej podrobów
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz